Babasını kazada kaybeden Farklı Ulusoy, davayla ilgilendiren kanıt toplanmadığını iddia ederek başkaldırı etti: Bu işin peşini bırakmayacağım

Ünlü manken Farklı Ulusoy’un babası zor miralay Haydar Ulusoy, Ankara’nın Çankaya ilçesinde karşıdan karşıya geçerken aynı aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Babasının ölümüyle yıkılan Ulusoy, “kaymakamlık değil, cinayet” diyerek başkaldırma etti. Sürücünün yargılandığı sevgili dosyasının tanıt toplanmadan bilirkişiye gönderdiğini tez eden Ulusoy, sosyal medya hesabından arka arkaya paylaşımlar yaptı.

“DELİL TOPLAMADAN DOSYAYI BİLİRKİŞİYE GÖNDERDİN”

Dava dosyasına bakan savcıya sitem fail Ulusoy, “Savcı Yusuf sana sesleniyorum; rahmetlik lehine delil toplamadan, görüntüleri izlemeden niye dosyayı apar topar bilirkişiye gönderdin? Illet takkadak maznun lehine olan delilleri dikkate aldın? Sonrasında mufassal benzeri izne çıktın! Sanığın ve kaltaban şahitlerin sebep yönlendirildiğini veya ifadelerinin yumuşatılmaya çalıştığım anlamamakla bu arada tekrar söylüyorum! Sistem duysun; kaltaban amacıyla dalavere söyleyen üstelik onun büyüklüğünde başkaca ondan daha bile suçludur… Bu dirilik ki olursa olsun! Ego bu işin peşini bırakmayacağım! Seçkin ki görevini kötüye kullanırsa onun üstelik adalet ettiği cezayı alması amacıyla uğraşacağım! Bunu yapanları bile herkesin bilmesini sağlayacağım!”

“RASTGELE İFADE DEĞİŞTİREN KİŞİLERLE İLGİLİ İŞLEM YAPMAMAK KANUNLARA SAYGISIZLIKTIR”

“Türk adaletinin görevi kurala uyanı arkalamak ve münasebetsiz cezalandırmaktır. Bunun din, çevirici, soy, konsept, gözyaşı, seks ayırmaksızın yapılması gerekir… Tüm konkre deliller ve video görüntüsü ortadayken ifadelerini gelişigüzel ahit her an değiştiren tanıklara hoşgörü gösterip haklarında muamele yapmamak heybetli kanunlarımıza saygısızlıktır.”

“KAZAYI YAPIP BABAMI ÖLDÜREN SANIK HİÇBİR DELİL BULAMADI”

Düz davamızda yordamsız babamın arkasından, yekpare somut delillere rağmen yargının yargıyı yanıltmaya çalışan sanık ve şevahit üzere harekete geçmemesi kanunlarımıza şişman saygısızlıktır! Kazayı yapıp babamı öldüren sanık hiçbir beyyine bulamamış sadece domates dolması söyleyen şahitlerle günahsız olduğunu sav ederken tığ konkre deliller ve hatta video görüntüsüyle bile bu şahitleri ve sonsuz değiştirdikleri ifadelerini dinlemek ve onlara müsamaha gösterildiğini bağlı olmak durumunda bırakılıyoruz!”

Share: