ILAÇ Partisi Genel Başkanı Babacan, Elazığ’da temaslarda bulundu

ÇARE Partisi Umumi Başkanı Büyük Babacan, Elazığ’de bire bir seri konuşma gerçekleştirdi.

Beraberindeki Genel Başbuğ yardımcıları İbrahim Çanakcı, İdris Mecnunca ve Çokluk Afşar ile kente mevrut Babacan, tıpkı otelde basın toplantısı düzenledi.

Babacan, burada yaptığı konuşmada, talih genelinde teşkilatlanma süreçlerinin başarıyla devam ettiğini ve her geçen dolaşma büyüyen bire bir kurum yapılarının olduğunu söyledi.

Vatandaşa direkt aksetmek, onları dinlemek ve fırka politikalarını izah etmek açısından kurum yapılanmasının serencam kademe şanlı olduğunu anlatım eden Babacan, partilerinin hazırladığı 12 gösteri planını anlattı.

Tıpkısı gazetecinin, “Hazırladığınız gösteri planının kavil ortaklarınız eliyle akla yatkın görülmemesi halinde bir sıklet doğar mı, çünkü seçme partinin hazırladığı benzeri tümen programı var.” şeklindeki sorusu üzerine Babacan, şöyle konuştu:

“Şu anda altılı ganyan masa tıpkısı geçim değil biliyorsunuz. O altılı masanın bir ortak cumhur reisi adayı hedefi var, bu aday üstelik henüz lokalize değil. Bu eş namzet belirlenmeden önce intikal sürecinin defa haritası çalışmasıyla ortak adayın seçme beyannamesi niteliğinde bilcümle bu yöntem alanlarının ortaklaştığı bir çalışmaya da gerekseme var.”

Babacan, şöyle bitmeme etti:

“Parlamenter dizge iddiasıyla seçime gidiyoruz, hedefimiz mebus sistemdir amma seçime gidip bulunan anayasaya bakarak ülkenin parlamenter sisteme büyüklüğünde bile yönetilmesi gerekiyor. Bunun amacıyla çok özel tıpkı himmet gerekiyor, bunu bile bilcümle detaylarıyla hazırlıyoruz. Gayrı partilerin bile bunun için bire bir çalışması olduğunu biliyoruz. Aynı noktada bu çalışmaları tıpkısı araya getirip tıpkısı eş dayanak arayışı gerekecek. Bunlar olmadan üstelik eş namzet üzerine ilerlemenin ağırlık olacağını düşünüyoruz.”

Babacan, kuma adayın belirlendiği günden itibaren seçim politikalarına ilgili üstelik sorular soracaklarını aktararak, “Söz Gelişi denilecek kim ‘Sen Suriye üzerine hangi düşünüyorsun’ ya birlikte ‘Suriyeliler konusunda hangi düşünüyorsun.’ ya bile ‘Sağlık üzerine hangi yapacaksın.’ Ortak aday ‘Ben bilmem partililere sorayım mı?’ diyecek yoksa öz dağarcığıyla mı konuşacak. İkisi bile kusurlu, öz dağarcığıyla konuşması bile hatalı zira 6 partinin desteğiyle mademki cumhurbaşkanı seçilebilecek, politikaların dahi böyle kuma tıpkısı paydada buluşması geçişsiz. Seçme alanda hep detaylarıyla bunları 6 parti yerine yapalım.” ifadelerini kullandı.

Babacan, daha sonradan kent merkezinde tıpkısı araya geldiği vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Gazi Caddesi’nde fırka otobüsünün yanına kurulan platformdan vatandaşlara selamlama konuşması işleyen Babacan, otobüsle kent turu attı.

Babacan’a ziyareti esnasında aksülamel gösteren tıpkısı emanet, polisler tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Şanlı Babacan’a ziyaretlerinde 8 köşeli şapka ve Elazığspor atkısı hediye edildi.



Share: