El Topu Kadınlar Süper Kupa maçına akıllıca

Hentbolda Kastamonu Belediyespor ile Konyaaltı Belediyespor’birlikte maksat Süper Yürek’yı gidermek.

Süper Grup şampiyonu Kastamonu Belediyespor ile Türkiye Kupası finalisti Konyaaltı Belediyespor’un karşılaşacağı Kadınlar Süper Yürek maçı öncesi, iki takım başantrenör ve oyuncularının katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

Ankara THF Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda mütekellim Kastamonu Belediyespor Başantrenörü Claus Mogensen, karşılaşma öncesi heyecanlı olduğunu ifade ederek “Rakibimizin kıpırdak tıpkısı kadro olduğunu biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisi yapacağız. Biricik amacınız örtmek ve kupayı soldurmak.” diye konuştu.

Tomar üzerine de değerlendirmeler fail Mogensen, “Haddinden Fazla dolgunca takımlar var. Ligin altı ile üstü beyninde ayırt çokça. Üstte takımların ortada iyicene uğraş olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kastamonu Belediyespor Kaptanı Serpil İskenderoğlu ise takımın gani durumda olduğunu ve karşılaşmada ellerinden geleni yapıp, kupayla hasrolunmak istediklerini dile getirdi.

Ünsal: “Kazanan Türk kadın hentbolu olsun”

Konyaaltı Belediyespor Başantrenörü Birol Ünsal, bilcümle güçleriyle kupayı fethetmek için çalışacaklarını aktardı.

Güzel benzeri karşılaşma olmasını dileyen Ünsal, “Kazanan Türk kadın hentbolu olsun.” ifadesini kullandı.

Konyaaltı Belediyespor oyuncusu Yasemin Delice üstelik hedefleri faziletli aynı kulüpte olmanın mutluluğunu yaşadığını aktardı.

Karşılaşma öncesi kimsenin yüz olmadığını vurgulayan Delice, “Arasında bir karşılaşma. Kimse kazananın kim olacağını söyleyemez. Henüz önceki alay malay yürek kazandığım hocamla yeni takımımda dahi kupa kullanmak istiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamaların arkası sıra antrenör ve oyuncular kupa ile foto çektirdi.

THF Spor Salonu’nda ferda oynanacak karşılaşma saat 18.30’birlikte başlayacak. TRT Spor Felek kanalından etkili yayınlanacak müsabakayı, Pınar Adlı Hatipoğlu ve Ay Işığı Parıltı hakem ikilisi yönetecek.

Share: