Carlos ve Patricio Mac Allister’den antrenörlere seminer

Arjantin’in Club Deportivo Mac Allister Kulübü Başkanı Carlos Mac Allister ve kardeşi Antrenör Patricio Mac Allister, FT Antalyaspor’un bünyesinde mevcut antrenörler ve Antalya’birlikte saftirik kulüplerde görev yapan antrenörlere seminer verdi.

Atilla Vehbi Misafir Tesisleri Suphi Türel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen semineri Antalyaspor Uluslararası İlişkiler ve Önemli Planlama Departmanı Koordinatörü Erdem Erdal yönetti. Seminere Antalyaspor Altyapı Koordinatörü Sedat Karabük dahi konferansçı namına katıldı.

Antalyaspor Başkanı Eren Aheste, Umumi Heyet Üyesi Aytaç Altay, Futbol Sorumlusu Nuri Mecnunca ve Maharet Yönetmen Alfons Groenendijk’in üstelik izleme ettiği seminer, Arjantin’in efsanesi Diego Maradona’yı anan ayrımsız videonun gösterimi ile başladı. Elan bilahare Carlos Mac Allister’in ayak topu yaşamı ve Club Deportivo Mac Allister’ın kuruluşunu anlatan tıpkısı videonun izlediği seminerde, Carlos ve Patricio Mac Allister oluşturdukları sistemi, tendürüst futbolcuların gelişimi ve profesyonelliğe giden yolda yaptıkları çalışmaları anlattı.

“Projeler heyecanlandırdı”

Antrenörlerin zaaf ettikleri soruları birlikte yanıtlayan Carlos ve Patricio Mac Allister, Antalyaspor’un tesislerini, stadyumunu, çalışma ortamını ve Uluslararası İlişkiler ve Ciddi Planlama Departmanı’nın projelerini görünce heyecanlandıklarını anlatarak, iki pakt ortada topçu ve antrenör değişimi yapıp gençlerin gelişimine ulama koyacaklarını tabir ettiler. – ANTALYA

Share: