Elazığ haberi! Elazığ’da maktul kadının cenazesi toprağa verildi

Elazığ’da darbedilerek öldürüldükten sonra çöp toplama merkezi yakınlarına bırakılan Hüsniye Keskinbaş’ın cenazesi, Tekirdağ’da defnedildi.

Keskinbaş’ın (30) cenazesi, Malkara ilçesindeki Gazi Ömer Eş Camisi’ne getirildi.

Baba Tufan ile temel Kamuran Keskinbaş taziyeleri akseptans etti.

İkindi vaktinden sonradan kılınan cenaze namazının peşi sıra Keskinbaş’ın cenazesi, Modern Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Dün Elazığ’da çöp çokluk merkezi sağlıklı kadın cesedi bulunması üzerine görüngü hesabına jandarma ve esenlik ekipleri sevk edilmiş, üzerinden etiket çıkmayan naaş, ölü açımı için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürülmüştü.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Cingöz Komutanlığı bünyesindeki Kurnaz Cürüm Araştırma Timi (JASAT), jandarma istihbarat ve Şekil İlçe Kurnaz Komutanlığı ekiplerince başlatılan çalışmada, darbedilerek maktul ve sonradan çöp çokluk merkezi yakınlarına bırakılan kadının cesedinin ayrımsız müddet önce Tekirdağ’dan Elazığ’a gelen Hüsniye Keskinbaş’a ilişik olduğu belirlenmişti. Ekipler, misil güzergahındaki bilcümle almaç kayıtlarını inceleyerek, tahminî 4 saatlik faaliyet sonucu şüphelilerin Ö.D. ve N.Ü. olduğunu tayin ederek gözaltına almıştı.

Aramalarda, Ö.D’ye ilişik araçta, kurusıkıdan dolaşım tabanca ile blöf tabanca ele geçirilmiş, jandarmadaki işlemlerinin peşi sıra adli makamlara atıf edilen zanlılardan N.Ü. tutuklanmış, Ö.D. ise adli taharri gibi azade bırakılmıştı.

Share: