MHP’li Öncü: Kürtlerin temel düşmanı PKK ve HDP’dir

MHP Sazak Saylav Olcay Mürşit, Kürtlerin töz düşmanının PKK ve HDP olduğunu belirterek, “MHP’ye Kürt düşmanı diyorlar. Kürt düşmanı; 40 yıldır, insanlarımızın kanını döken, canını düzlük, evlerini yıkan, yakan, hisse senedi yerlerine molotofkokteylleri atan, çocuklarını dağa kaldıran, insanlarımıza rastgele çeşit zalimliği eden PKK ve onun uzantısı HDP’dir” dedi.

MHP’nin ‘İl mülk Ifham ve Aydınlatma’ toplantılarının peşi sıra ‘İlçe kaymakamlık Ilam ve Aydınlatma’ toplantıları kapsamında tıpkısı astronomi Şırnak’a geldi. 3 gündür çalışmalarını sürdüren heyette, MHP İstanbul Mebus Ikbal Yiğitlik, Mersin Ağacı Mebus Olcay Kılavuz, Forma Umumi Heyet üyesi Beşir Tatar ve Suret Düzen Bağı Yerleşmiş üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, Şırnak İl Başkanı Halil Tatar ve parti üyeleri yer aldı. İlçeleri gezen ve değişik toplantılar gerçekleştiren astronomi, esnafla birlikte tıpkı araya geldi.

‘KÜRTLERİN SOY DÜŞMANI PKK VE HDP’DİR’Programın son gününde Şırnak Üniversitesi 15 Temmuz El Erki ve Kurultay Merkezi’nde partililer ile derinti düzenleyen milletvekilleri haftayı değerlendirdi. Burada konuşan MHP Mersin Mebus Olcay Kılavuz, Kürtlerin gerçeklik düşmanının PKK ve HDP olduğunu anlatım ederek şöyle konuştu: “MHP’ye Kürt düşmanı diyorlar. Tıpkısı evladınız, kardeşiniz yerine huzurunuzdayım. Kürt düşmanı 40 yıldır, insanlarımızın kanını döken, canını düz, evlerini yıkan, yakan, iş yerlerine molotofkokteylleri atan, çocuklarını dağa kaldıran, insanlarımıza gelişigüzel nev zalimliği fail PKK ve onun siyasal uzantısı HDP’dir. Bu hakeza bilinmeli. Tığ şurası açık tıpkısı şekilde tabir edelim. Bölgeyi sömürme eden, PKK yıldırı örgütüne ve onun politik uzantısı olan HDP’yi kollayarak insanlarımıza kötülük çevirmek istiyorlar. Nedeniyle tığ bunlara elbet yolculuk olaylarında, trap barikat operasyonlarında, 15 Temmuz’birlikte ve sonrasında karşılık verdiysek, niyet verdiysek, gelin şu seçimlerde önümüzdeki seçimlerde birlikte dünyaya bütün gelişigüzel dinç bir kanı verelim. Ne yapalım, Şırnak’tan MHP yerine ayrımsız mebus çıkartalım, hepsine haddinden fazla ağır sıklet tıpkısı tokat vuralım. Bunu Şırnak ve Şırnaklılar epey doğruluk ediyor.”

Konuşmaların peşi sıra gök bilimi, Güçlükonak’ta temaslarda yatmak amacıyla Şırnak’tan ayrıldı.

Share: