Gaziantep’te 13 havuza temiz sertifikası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eşkâl ve ilçelerde açılan 13 yüzme havuzuna, “Bozulmamış Havuz Suyu Sertifikası” verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü yoluyla tınlamalı aralıklarla yapılan çözümleme ve kontroller sonucu, Büyükşehir Belediyesi’ne kapalı yüzme havuzları “Akman Havuz Suyu Sertifikası” aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Deneyimsizlik Hizmetleri Spor ve Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, havuz temizliğinin akıbet 1,5 yıldır değme ay uyumlu adına denetliğini belirterek, “Başkanımız Fatma Şahin’in girişimleriyle halkımızın kullanmış olduğu 13 kıta havuzumuz, 1,5 yıldır El Sağlığı ve İl Afiyet Müdürlüğü ekiplerince denetleniyor. Bire Bir yılın böylecene 13 tane havuzumuza, temiz havuz belgesini almış olduk. Tek kimyevi kullanmadan, havuzun ihtiyacı olan hiçbir şeyden kaçınmadan, ‘Amacımız halkın sağlığı’ diyerek bu hizmeti sunmuş olduk. Şu dakika 13 havuzumuzda tertemiz” dedi.

Vatandaşların Büyükşehir Belediyesinin havuzlarını ikbal rahatlığıyla kullanabileceğini anlatım eden Efiloğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e çokça teşekkürname ediyorum. Çünkü havuz çevirmek, havuz eksiltmek tesislerin içre bence sunu zorlarından ayrımsız tanesi kim son üç yıldır bu havuzları yönetiyoruz ve nitelikli ve nitelikli olduğunu buradan tekmil halkımıza tercüman olmak istiyorum” diye konuştu. – GAZİANTEP

Share: